måndag 29 augusti 2011

Nu har vi kommit väldigt långt med allt. Igår kom både mina och Antons föräldrar till oss och jobbade. Pappa hade med motorsågen och kapade med glädje ned två träd som har stått lite ivägen framför ladan. Anton och hans pappa höll på i stallet hela dagen och fick upp pålar och sånt så nu är det inte jättemycket kvar. De 18 ton grus vi beställde räckte dock inte så mer grus ska in dit. Jag trodde faktiskt aldrig den där högen skulle försvinna.

Alla stolpar till hagen är numera nedslagna och jag har dessutom satt i isolatorer i de allra flesta. På något ställe saknas grindisolatorer, men det blev mörkt igår kväll när jag höll på. Hästarna kommer om en vecka, om allt går som planerat. Eller inte alla hästar. Tessan och den inackorderade ska komma då, i Elmas stall har de fått kvarka (smittsam sjukdom) så hon får inte komma förrän tidigast i slutet av september. Jättetråkigt att det blev så, men känns ju bättre att sjukdomen upptäcktes nu än att hon skulle komma och smitta de andra två hästarna hos oss.

Sitter nu i skolan, för skolan har faktiskt också börjat igen. Det går bra att åka buss faktiskt. Får väl se hur det går i vinter när man får stå och frysa på busshållplatsen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar